Magnètica

 

Magnètica és un col·lectiu d'artistes multidisciplinari, gestors i productors de Barcelona/La Garriga/Vic, que propicia l’interacció i diàleg entre artistes i disciplines artístiques diverses. El principal objectiu és la promoció i difusió de propostes en les quals predominin l'experimentació i l'exploració de l'inconscient en els àmbits de la música, visuals, instal·lació i l'acció.

 
 

En l’actualitat, Magnètica organitza cursos vivencials relacionats amb l’art i la creativitat en la natura. El principal objectiu és aprofundir en diferents disciplines artístiques com la pintura, l’il·lustració, performance, etc..i crear una experiència compartida amb altres artistes i persones relacionades amb el món d’art. 

Des de Magnètica reivindiquem el paper transformador de l'artista en la societat mitjançant la creació simultània en espais de producció artística, que serveixin per l'exploració de llenguatges formals, generant propostes inèdites en espai deslocalitzats del circuit artístic convencional.          e-mail: assoc.magnetica@gmail.com